Üzerinde Allah Yazan Balık

Vakit geçirmek için hobi olarak kendi oltasıyla balık tuttuğunu söyleyen Bekir Özbek'in oltasına, üzerinde "Allah" yazan yavru bir sazan balığı takıldı. Yaklaşık bir haftadır tatil için ailesiyle Altınoluk'ta bulunan Özbek, ilk defa böyle bir durumla karş

Üzerinde Allah Yazan Balık

Vakit geçirmek için hobi olarak kendi oltasıyla balık tuttuğunu söyleyen Bekir Özbek'in oltasına, üzerinde "Allah" yazan yavru bir sazan balığı takıldı. Yaklaşık bir haftadır tatil için ailesiyle Altınoluk'ta bulunan Özbek, ilk defa böyle bir durumla karşılaştığını ve çok şaşırdığını söyledi.

Genelde tatlı sularda yaşayan yavru sazan balığının sağ yüzgeç tarafında bariz bir şekilde Arapça harflerle "Allah" lafzı olduğunu gören vatandaşlar ise, "Bu Allah'ın bir kudreti. Gerçekten çok ilginç" şeklinde konuştu.

Ankaralı asker emeklisi amatör balıkçı Bekir Özbek, tuttuğu balığı muhafaza altına alıp Ankara'ya götürerek yakınlarına da göstereceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler