Uyardı: Seçim öncesi...

10. İmam Hatipliler Kurultayı’na katılmak için Adıyaman’a gelen Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Adıyaman Valiliğini ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.TPAO Kültür Merkezi’ndeki kurultaya katılan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Adıyaman Valil

Uyardı: Seçim öncesi...

10. İmam Hatipliler Kurultayı’na katılmak için Adıyaman’a gelen Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Adıyaman Valiliğini ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

TPAO Kültür Merkezi’ndeki kurultaya katılan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Adıyaman Valiliğini ziyaret etti. Valilik girişinde Vali Mahmut Demirtaş tarafından karşılanan Akdoğan’a, ziyarette Yamanspor’un forması ve Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Başbakan Yardımcısı Akdoğan daha sonra AK Parti İl Başkanlığı’nda partililere seslendi. Konuşmasında ‘çözüm süreci’ne değinen Akdoğan, şunları söyledi:

“Çözüm gelmesin diye karanlık eller devreye giriyor. Süreci sabote etmeye çalışıyorlar. Milletimiz sağduyu ile sürece sahip çıkıyor, arkamızda duruyor. Bundan sonra da seçimden önce de yine başka şeylerin devreye konulduğunu göreceğiz. Hangi tuzağı kurarlarsa kursunlar, biz doğru yolda isek halk arkamızda ise inşallah bu tuzakları bozarız. Bu mesele bir partinin geleceği meselesi değil, bir ülkenin mukedderatı meselesidir. Bölgede siyaset yaparken sizin varlığınız önemlidir. Sizin mücadeleniz Türkiye’nin bekası için çok büyük önem taşıyor. Bu sürecin sahibi biziz, bu milletin hizmetkarı biziz, bu iş yeri yatırımlarını yapan biziz. Bu yüzden hiç altta kalmayacağız. Kürt meselesinde yapılan ne varsa biz yaptık. Pazarlık konusu değil, insanımız için yaptık. Ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyoruz. Yolumuzu millet çiziyor.”

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, daha sonra Şanlıurfa’ya geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler