Üstsüz kick bokscu oldu

Üstsüz olarak birçok bar ve diskoda DJ'lik yapan Hande Kaya, gelen tepkilerden dolayı sahneye artık ilginç kostüm ve kıyafetlerle çıkacağını söyledi. Türkiye'de muhafazakar bir kesim bulunduğunu belirten DJ Hande Kaya, Bursa'da bayramın son gününde sahney

Üstsüz  kick bokscu oldu

Üstsüz olarak birçok bar ve diskoda DJ'lik yapan Hande Kaya, gelen tepkilerden dolayı sahneye artık ilginç kostüm ve kıyafetlerle çıkacağını söyledi.

Türkiye'de muhafazakar bir kesim bulunduğunu belirten DJ Hande Kaya, Bursa'da bayramın son gününde sahneye kick boks kıyafetiyle çıktı. Bir gün önceki programına da rahibe kıyafetiyle çıktığını belirten ünlü DJ, bundan böyle müziğiyle ön planda olmak istediğini söyledi. DJ'lik yaptığı gecede basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Kaya, 200 metre ileride bir diskoda DJ'lik yapan meslektaşı Berna Öztürk'ün kendisini izlemeye gelmesini tavsiye etti. Giydiği kıyafetin bir gözdağı olup olmadığının
sorulması üzerine ise Kaya, "Kendine güveneni buraya bekliyorum" demekle yetindi.

 Her programına farklı kostümlerle, hatta çarşafla çıkacağını söyleyen Kaya, "Artık farklı olmak bir ayrıcalık Türkiye'de. Fazla bayan DJ olmadığı için Berna'nın beni rakip olarak görmesi lazım. Kendisi Tarkan'ın ekmeğini yedi. Bu iş Orhan Gencebay'ın şarkılarını çalmayla olmuyor. Mekanı doldurabilmek önemli. İnsanların eğlenmesi, bunun yanında senin de eğlenebilmen önemli" diye konuştu.

 Mankenler arasında DJ'lik yapan Nilay Dorsa'ya da gönderme yapan Kaya, "Nilay Dorsa da şov bazında yapıyor ama ne kadar değer görüyor bilmiyorum" dedi.

Romanya, Ukrayna ve Mısır gibi değişik ülkelerde DJ'lik yaptığını ifade eden genç DJ, yeni albümünün 1-2 ay içinde çıkacağını müjdeledi. Ardından diskonun güvenlik görevlilerinin eşliğinde bir kick boksçu gibi sahneye çıkan Kaya, birbirinden hareketli müzikleri ile dinleyenlere farklı bir gece yaşattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem