Ünlü şefin markası icradan satılık

Ünlü şefin markası icradan satışa çıkarıldı.

Ünlü şefin markası icradan satılık

TV'de yemek programları da yapan ünlü şef Özgür Öcan'ın 'Özgür Şef' markası ve markaya ait logosu icradan 250 bin liraya satılığa çıkarıldı.

Ünlü şef Özgür Özcan’a ait olan 'Özgür Şef' marka ve logosu icradan satılığa çıkartıldı. Özgür Şef logosu için 250 bin TL değer biçildi. Özcan bir dönem yaptığı televizyon programı ve Deli Kasap markası ile tanınıyordu.

İcra ilanlarının yer aldığı bir internet sitesinde yer alan şartnameye göre, Özgür Şef ibareli patent ve özel olarak tasarlanmış Özgür Şef Logosu icradan satılacak. 250 bin TL değer biçilen logo 14 Şubat 2020 tarihinde saat 11.00'da yarı fiyatı olan 125 bin TL'den açık arttırma usulü ile satışa çıkacak.

Ekranların Özgür Şef'i olarak tanınan ve yıllarca yemek programı yapan Özgür Özcan'a ait olan marka 2013 Sınai Mülkiyet Kanununa göre 26 Aralık 2013 tarihinden itibaren on yıl müddetle tescil edilmişti. Tescili 4 Eylül 2014 tarihinde sicile kayıt edilen marka, 30 Kasım 2014 tarih ve 432 sayılı Resmi Marka Gazetesi’nde yayımlanmış.

Markaya ait ilk restoran 2010 yılında İstanbul Bebek’te açıldı. Daha sonrasında ise 2011 yılında Ataşehir ve 2014 yılında Kalamış şubeleri hizmet vermeye başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler