Ünlü çift gözaltına alındı

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, kokain kullandığı gerekçesiyle gözaltına alındı. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın başlattığı kokain operasyonunda kokain kullandığı ve kullananlara yer temin ettiği öne sürülen ünlü şarkıcı Deniz Seki gözaltına alındı. Geceyar

Ünlü çift gözaltına alındı

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, kokain kullandığı gerekçesiyle gözaltına alındı. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın başlattığı kokain operasyonunda kokain kullandığı ve kullananlara yer temin ettiği öne sürülen ünlü şarkıcı Deniz Seki gözaltına alındı.

Geceyarısı başlatılan ve birçok ilçede eşzamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda, Seki'nin yanı sıra, torbacı olarak adlandırılan 19 kokain satıcısının da yakalandığı öğrenildi.

Deniz Seki'nin sevgilisi ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici'nin de olayla ilgili olarak ifadesine başvurulacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem