Üniversite Kayıtları Uzatıldı

Sorumluluk sınavları sonucunda orta öğretim kurumlarından mezun olacakların üniversiteye kayıt tarihleri, 14 Eylül Cuma gününe kadar uzatıldı.Yükseköğretim Kurulu (YÖK) konuya ilişkin Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bir yazı gönderdi.Yazıda, bir yükseköğre

Üniversite Kayıtları Uzatıldı

Sorumluluk sınavları sonucunda orta öğretim kurumlarından mezun olacakların üniversiteye kayıt tarihleri, 14 Eylül Cuma gününe kadar uzatıldı.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) konuya ilişkin Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bir yazı gönderdi.

Yazıda, bir yükseköğretim kurumuna kayıt hakkı kazanan ancak ortaöğretim kurumlarındaki ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavları sonucunda mezun olacak son sınıf öğrencilerinin kayıt tarihlerinin 14 Eylül 2007 Cuma günü mesai bitimine kadar uzatıldığı ve bu durumdaki öğrencilere ilişkin kayıt bilgilerinin 17 Eylül 2007 tarihine kadar Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığına (ÖSYM) bildirilmesi gerektiği kaydedildi.

Ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavları sonucunda mezun olacak son sınıf öğrencilerinin yükseköğretim kayıt esnasında bu durumu mezun oldukları okul müdürlüklerinden alacakları bir yazı ile belgelendirmelerinin yararlı olacağı belirtildi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem