Unakıtan ameliyat oldu

Bakan Unakıtan'ın oğlu Abdullah Unakıtan, A.A muhabirine, Bakanın ameliyatını Cleveland Clinic Kalp ve Damar Hastalıkları Enstitüsü Başkanı Kalp Cerrahı Bruce Lytle'ın yaptığını ve ameliyata aynı klinik kardiyologlarından Prof. Dr.Murat Tuzcu'nun da eşlik

Unakıtan ameliyat oldu

Bakan Unakıtan'ın oğlu Abdullah Unakıtan, A.A muhabirine, Bakanın ameliyatını Cleveland Clinic Kalp ve Damar Hastalıkları Enstitüsü Başkanı Kalp Cerrahı Bruce Lytle'ın yaptığını ve ameliyata aynı klinik kardiyologlarından Prof. Dr.Murat Tuzcu'nun da eşlik ettiğini söyledi.

Dr. Bruce Lytle, ABD'de ''Altın Parmak'' lakabıyla tanınan ünlü bir kalp cerrahı ve aynı zamanda kalp ve damar hastalıkları konusunda ABD'nin bir numaralı hastanesi Cleveland Clinic'in Kalp ve Damar Enstitüsü Başkanı olarak görev yapıyor. ABD'nin yine başarılı kardiyologlarından Prof. Dr. Murat Tuzcu da Cleveland Clinic'in Kalp ve Damar Hastalıkları Bölümünde başkan yardımcılığı görevini sürdürüyor.

Bu arada, kliniğin medya ile ilişkilerden sorumlu yetkilisi Brian Kolonick, A.A muhabirine, by-pass ameliyatı olan Unakıtan'ın hastanede istirahat ettiğini ve iyi durumda olduğunu söyledi.

Kolonick, Bakan Unakıtan'ın doktoru Murat Tuzcu'nun yarın hastanede basın mensuplarına açıklama yapacağını da teyit etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem