Unakıtan ameliyat olacak!

Muayenede, Bakan Unakıtan'ın daha önce bir kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Edinilen bilgiye göre doktorlar ameliyat dedi.Teşhisin ardından Bakan Unakıtan'a bir gün sonrasına kalp anjiyosu yapılmak üzere randevu verildi. Edinilen bilgiye göre Prof. Dr. Ali

Unakıtan ameliyat olacak!

Muayenede, Bakan Unakıtan'ın daha önce bir kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Edinilen bilgiye göre doktorlar ameliyat dedi.

Teşhisin ardından Bakan Unakıtan'a bir gün sonrasına kalp anjiyosu yapılmak üzere randevu verildi. Edinilen bilgiye göre Prof. Dr. Ali Oto'nun yaptığı anjiyonun ardından Unakıtan müşahade altına alındı 

DOKTORLAR AMELİYAT DEDİ

Edinilen bilgiye göre Unakıtan'a yapılan anjiyoda üç damarının tıkalı olduğu belirlendi. Doktorlar  'bir an önce by-pass ameliyatı' önerdiler.

Hastane kaynaklarından edinilen bilgilere göre diabet rahatsızlığı olan Bakan Unakıtan'ın, bu durumu by-pass için engel teşkil etmiyor. Doktorlar, ailenin onay vermesi halinde Çarşamba günü ameliyatının yapılabileceğini söylüyorlar.

Unakıtan ve ailesi onay verirse sözkonusu by-pass'ı Hacettepe Üniversitesi Kardiyovasküler Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. İlhan Paşaoğlu'nun yapması bekleniyor.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Halen Hacettepe Hastanesi'nde bulunan Unakıtan'ın durumuyla ilgili Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada, Unakıtan'a dün tanısal amaçlı Koroner Anjiyografi yapıldığı ve herhangi bir komplikasyon olmadığı bildirilerek, “Kendilerinin sağlık durumu ile ilgili bir sorun bulunmamaktadır” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem