Unakıtan ABD'ye gitti

Tanı amaçlı koroner anjiyografi nedeniyle bir süre Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, bugün ABD'ye gitti. Bakan Unakıtan bugün Atatürk havalimanından New York'a hareket etti.Edinilen bilgiye göre, bir hafta kal

Unakıtan ABD'ye gitti

Tanı amaçlı koroner anjiyografi nedeniyle bir süre Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, bugün ABD'ye gitti.

Bakan Unakıtan bugün Atatürk havalimanından New York'a hareket etti.

Edinilen bilgiye göre, bir hafta kaldığı Hacettepe Hastanesinden Pazar günü taburcu olan Unakıtan'a ABD'de çeşitli tetkikler yapılacak. Tetkik sonuçlarına göre de tedavisi gerçekleştirilecek.

Bu arada Maliye Bakanı Unakıtan'a ABD'de bulunduğu süre içerisinde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren vekalet edecek.

Vekalete ilişkin karar da bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hacettepe Hastanesi Rektörü Erdener: "ABD'ye kalp tetkikleri için gitti, bu tercih hakkıdır. Durumu kritik olsaydı yürüyerek uçağa gidemezdi. Kalp krizi riski yok. Tetkikler ise 8-10 gün arasında sürer."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem