Umutsuz Aşk Öldürdü

Önceki gün intihar eden Deniz Seki'nin asistanı Özge Tarhan'ın, iki yıldır birlikte olduğu evli sevgilisi Ayhan Günyıl'a olan aşkına karşılık alamayınca canına kıydığı iddia edildi. Bu iddia üzerine ünlü sanatçıların gitaristliğini yapan Günyıl, gözaltına

Umutsuz Aşk Öldürdü

Önceki gün intihar eden Deniz Seki'nin asistanı Özge Tarhan'ın, iki yıldır birlikte olduğu evli sevgilisi Ayhan Günyıl'a olan aşkına karşılık alamayınca canına kıydığı iddia edildi. Bu iddia üzerine ünlü sanatçıların gitaristliğini yapan Günyıl, gözaltına alındı.

Deniz Seki'nin ortağı olduğu, 'A+' adlı şirkette çalışan ve Seki'nin asistanlığını yapan 26 yaşındaki Özge Tarhan, önceki gün Mecidiyeköy'de bulunan şirketin 5'inci katından atlayarak intihar etmişti. Herkesi şoke eden intiharın arkasında genç kızın Deniz Seki, Emrah ve İzel gibi ünlü sanatçıların orkestralarında çalan gitarist, evli ve iki çocuk babası Ayhan Günyıl'la aşk yaşadığı gündeme geldi. Günyıl'ın, Tarhan'ı iki yıldır 'Boşanıp seninle evleneceğim' diye oyaladığı, bu yüzden genç kızın bunalıma girdiği ve bir süredir de psikolojik tedavi gördüğü idida edildi.

Son zamanlarda iyice içine kapanan, yaşadığı sıkıntı yüzünden saçlarını erkek modeli kestiren, yedi kilo veren Tarhan, bir süredir ilaç tedavisi görüyordu. A Ağustos'ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verecek olan Ajda Pekkan'ın orkestrasında da yer alan Ayhan Günyıl, kız arkadaşının ölümünden sonra önceki günkü provalara katılmadı. İstanbul Teknik Üniversitesi, Türk Musıkisi Devlet Konservatuvarı Bölümü mezunu olan Özgen Tarhan'ın ailesi kızlarının ölüm haberini alır almaz Samsun'dan İstanbul'a geldi.

Ayhan Günyıl ise Tarhan'ın ölümünün ardından ifade vermesi için karakola götürüldü. 'Bir Dilet Tut' programının geçtiğimiz sezonki bölümlerinde Deniz Seki ile birlikte jüri üyeliği yapan Emrah, 'Bu durumdan dolayı çok üzgünüm. Deniz Seki'yle uzun süre birlikte çalıştığımız için Özge'yi de tanıyordum. Ayhan ise bizim müzisyen arkadaşımız, orkestramızda çalıyor. Olayların böyle gelişmesini kimse istemezdi. Özge'nin ölümü beni çok üzdü' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem