Ülkücüler Kayseri Kurultayı'nda

MHP Kayseri İl Teşkilatı tarafından bu yıl 18.'si düzenlenen Erciyes Zafer Kurultayı'nda sema ile semah ekibi birlikte gösteri yaptı. Ünlü sanatçı İbrahim Erkal, gecenin ilerleyen saatlerinde verdiği konserle binlerce ülkücüyü coşturdu.Binlerce ülkücünün

Ülkücüler Kayseri Kurultayı'nda

MHP Kayseri İl Teşkilatı tarafından bu yıl 18.'si düzenlenen Erciyes Zafer Kurultayı'nda sema ile semah ekibi birlikte gösteri yaptı. Ünlü sanatçı İbrahim Erkal, gecenin ilerleyen saatlerinde verdiği konserle binlerce ülkücüyü coşturdu.

Binlerce ülkücünün katıldığı 18. Erciyes Zafer Kurultayı akşam ozanların verdiği konserle başladı. Çok sayıda ozanların hareketli türküleriyle coşan ülkücüler ve asenelar bozkurt işareti yaparak eğlendi. İlerleyen saatlerde Konya'dan gelen sema, horon, kafkas ekipleri sahne aldı. Ardından Ankara'dan gelen Semah ekibi Sema ekibi ile birlikte gösteri yaptı. Ülkücüler, sema ve semah ekibinin birlikte yaptığı gösteriyi uzun süre alkışladı. Ardından ünlü sanatçı İbrahim Erkal sahne aldı. Sanatçı, duygusal ve hareketli parçalarıyla izleyenlere unutulmaz gece yaşattı. İbrahim Erkal da sık sık bozkurt işareti yaparak, ülkücüleri selamladı. Gecede havai fişek gösterisi de göz kamaştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem