Ülkücüler Birbirlerine Girdi

İzmir'in Konak ilçesi Karabağlar semtinde, İzmir Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Kaplan (24), ve beraberindeki 3 arkadaşı, görevden almak istedikleri Karabağlar Ülkü Ocağı Başkanı Serkan Mayda'yı silahla göğsünden vurarak yaraladığı iddia edildi.Hastaneye

Ülkücüler Birbirlerine Girdi

İzmir'in Konak ilçesi Karabağlar semtinde, İzmir Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Kaplan (24), ve beraberindeki 3 arkadaşı, görevden almak istedikleri Karabağlar Ülkü Ocağı Başkanı Serkan Mayda'yı silahla göğsünden vurarak yaraladığı iddia edildi.

Hastaneye kaldırılan Mayda'nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Kaplan ve 3 arkadaşı, suçlamaları kabul etmezken, yapılan incelemelerden sonra olayın netleşeceği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre olay saat 21.30 sıralarında Konak ilçesi Karabağlar semti 4012 sokakta bulunan Karabağlar Ülkü Ocağı'nda meydana geldi. İddiaya göre İzmir Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Kaplan (24), İl Başkan Yardımcısı Ali Elma, Selami Akçay ve Mustafa Gözütok ile birlikte Karabağlar Ülkü Ocağı Başkanı Serkan Mayda'yı görevden almak için Karabağlar Ülkü Ocağı'na gitti.

Daha sonra Serkan Mayda ve Kaplan arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine ülkü ocağına gelen 4 kişiden biri, silahla Mayda'nın göğsüne bir el ateş etti. Ardından Kaplan ve beraberindekiler, 35 PHJ 61 plakalı gri Mercedes ile olay yerinden ayrıldı.

Polis ekipleri, yapılan çalışmalar sonunda şahısları araçla birlikte Bornova Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi üzerinde yakaladı. Zanlılar gözaltına alınarak, Bornova Merkez Karakolu'na götürüldü. Göğsünden ağır şekilde yaralanan Serkan Mayda ise çağrılan ambulansla İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Mayda, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Mayda'nın hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, yapılan incelemelerden sonra olayın netlik kazanacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem