Uçakta Yaşanan Dehşet Anları

Kaçırılan uçaktan kurtulan bir bayan yolcu, yaşanan dehşet dakikalarını anlattı.Cep telefonuyla bilgi veren yolcu, "Uçak kalktıktan yarım saat-45 dakika sonra arkadan öne koştular. Kokpit kapısına kırmaya çalıştılar. Ellerinde bomba olduğunu ve Suriye'ye

Uçakta Yaşanan Dehşet Anları

Kaçırılan uçaktan kurtulan bir bayan yolcu, yaşanan dehşet dakikalarını anlattı.

Cep telefonuyla bilgi veren yolcu, "Uçak kalktıktan yarım saat-45 dakika sonra arkadan öne koştular. Kokpit kapısına kırmaya çalıştılar. Ellerinde bomba olduğunu ve Suriye'ye gitmek istediklerini söylediler. Pilot kapısını giremediler. O esnada uçak ani bir iniş yaptı. Bizi sakinleştirmeye çalıştılar. Müslüman olduklarını söylediler. Tek istediklerinin Suriye'ye gitmek olduğunu söylediler" dedi.

Hava korsanlarının Arapça konuştuğunu bildiren talihsiz yolcu, "Elimizde bomba var. Bombayı patlatırız dediler. Arapça konuşuyorlardı. İngilizce de konuştular. Bize iyi davrandılar. Aralarlarından bir kişi az da olsa Türkçe konuşuyordu. 'Bombayı yutarım yine de size birşey olmaz' dedi" şeklinde konuştu.

Büyük bir düşme tehlikesi geçirdiklerini ifade eden yolcu, "Herkes birbirini sakinleştirmeye çalıştı. Hava korsanlar su servisi yaptırdılar. Havalandırma durduğu için içerideki oksijen azaldı. '5 dakika kapıyı kapıyı açacağız' diye söz verdiler. Yan kapıları açtılar. Erkeklerin uçağın içinde kalmalarını istediler. Uçaktan atladık. Bayanlar yan kapıdan tahliye edilirken, erkekler de arka kapıdan atladılar. Bu Hükümetiniz sizi sevmiyor. Sizi kutarmaya çalışmıyor dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler