Uçakta Çıplak Yolcu Krizi

Antalya'dan Almanya'ya gidecek özel bir havayolu şirketine ait uçakta soyunmaya başlayan Alman yolcunun uçaktan indirilmeye çalışılması nedeniyle sefer yarım saat gecikti.Alınan bilgiye göre, Antalya-Dresden seferini yapmak üzere havalanmaya hazırlanan öz

Uçakta Çıplak Yolcu Krizi

Antalya'dan Almanya'ya gidecek özel bir havayolu şirketine ait uçakta soyunmaya başlayan Alman yolcunun uçaktan indirilmeye çalışılması nedeniyle sefer yarım saat gecikti.

Alınan bilgiye göre, Antalya-Dresden seferini yapmak üzere havalanmaya hazırlanan özel havayolu şirketine ait uçakta bulunan yolculardan Alman D.M. (60), ayağa kalkarak soyunmaya başladı.

D.M'nin tüm uyarılara rağmen soyunmaya ve taşkınlık yapmaya devam etmesi üzerine, pilot, turistin uçaktan indirilmesini istedi.

Pilotla tartışan Alman turist, havalimanı polislerinin gözetiminde güvenlik görevlileri tarafından uçaktan indirildi.Uçak, bu olay üzerine, yarım saatlik gecikmeyle hareket etti.

Psikolojik sorunları olduğu bildirilen Alman turistin otel ve uçak rezervasyonunu internetten yaptırdığı, Alanya'daki bir otelde bir hafta tatil yaptıktan sonra ülkesine dönmeye hazırlandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem