Uçaklar Türkiye'den mi Kalktı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail uçaklarının Suriye'yi bombaladığı haberleri ile ilgili olarak kendilerine de bilgi geldiğini, ama şu ana kadar doğrulatamadıklarını söyledi.Başbakan Erdoğan, adli yıl açılışı dolayısıyla Yargıtay tarafından verilen re

Uçaklar Türkiye'den mi Kalktı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail uçaklarının Suriye'yi bombaladığı haberleri ile ilgili olarak kendilerine de bilgi geldiğini, ama şu ana kadar doğrulatamadıklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan, adli yıl açılışı dolayısıyla Yargıtay tarafından verilen resepsiyona katıldı. Erdoğan, burada bir basın mensubunun, "İsrail uçaklarının Suriye topraklarını bombaladığı doğru mudur?" şeklindeki sorusuna, "Bize de böyle bilgiler geliyor, ama şu anda net bir şey yok" dedi.

Erdoğan, bir başka basın mensubunun "Uçakların Türkiye'den kalktığı doğru mudur?" şeklindeki sorusuna ise, kafasını sallayarak "Yok öyle bir şey" cevabını verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem