Uçak Korsanları Tutuklandı

Lefkoşa-İstanbul seferini yapan Atlasjet uçağını kaçıran hava korsanları Mommen Abdül Aziz Talikh ile Mehmet Reşat Özlü, sevkedildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Cumhuriyet savcılığındaki ifadelerinin ardından tutuklanmaları ist

Uçak Korsanları Tutuklandı

Lefkoşa-İstanbul seferini yapan Atlasjet uçağını kaçıran hava korsanları Mommen Abdül Aziz Talikh ile Mehmet Reşat Özlü, sevkedildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cumhuriyet savcılığındaki ifadelerinin ardından tutuklanmaları isteğiyle nöbetçi mahkemeye sevkedilen hava korsanları, mahkemeye 4 saat ifade verdiler. Mommen Abdül Aziz Talikh'in ifadesi, Antalya Müftülüğü'nce görevlendirilen ve Arapça bilen bir tercüman eşliğinde alınırken, mahkemeye hava korsanlarının Antalya Barosu tarafından görevlendirilen avukatları da katıldı.

Nöbetçi mahkeme, savcılığın isteğine uygun olarak 2 hava korsanını ''uçak kaçırmak, silahlı terör örgütüne üye olmak ve hürriyeti tahdit'' suçlamalarıyla tutuklayarak, Antalya (E) Tipi Kapalı ve Yarı Açık Cezaevi'ne gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem