"Uçak korkusu bize vız gelir"

İstanbul-Amsterdam seferini yaparken Schiphol Havaalanı'na inişe geçtiği sırada düşen THY uçağının kazası Türkiye'yi üzüntüye boğdu. Ancak yolcularının çoğunun kurtulması ise teselli oldu. Ünlüler uçaktan korkup korkmadıklarını yöneltilen soru üzerine "Ko

"Uçak korkusu bize vız gelir"

İstanbul-Amsterdam seferini yaparken Schiphol Havaalanı'na inişe geçtiği sırada düşen THY uçağının kazası Türkiye'yi üzüntüye boğdu. Ancak yolcularının çoğunun kurtulması ise teselli oldu. Ünlüler uçaktan korkup korkmadıklarını yöneltilen soru üzerine "Korkmuyoruz" şeklinde yanıtladılar

* Ece Erken: Ben uçak türbülansa girdikçe neşeleniyorum. Kendimi lunaparkta gibi hissediyorum. Trafik daha tehlikeli. Uçak kazası belki yılda iki kez oluyor ama trafikte her gün ölümlü kazalar oluyor.

* İpek Tuzcuoğlu: Eskiden korkardım. Artık trafik kazaları, uçak kazalarıyla ilgili haberleri izlemiyor, bilinçaltımı temiz tutuyorum. Fobilerin insanların yaşam alanlarını daralttığına inanıyorum.

* Mahsun Kırmızıgül: Uçağa binemezsen çağın gerisinde kalırsın. Korku hiç yaşamıyorum.

* Tuğba Özay: Asla korkmuyorum. Uçak kullanma dersleri bile aldım.

* Sinem Kobal: Uçakların iniş ve kalkışlarında bir tedirginlik yaşıyorum ama havalandıktan sonra korku kalmıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem