Uçak kazasında bilgi hattı

Hollanda, İstanbul-Amsterdam seferini yaparken Schiphol havaalanına inişe geçtiği sırada kaza yapan "Tekirdağ" uçağındaki yakınlarıyla ilgili bilgi almak isteyenler için Türkçe bilgi hattı oluşturdu. Hollanda Dışişleri Bakanlığının bir sözcüsü, yurt dışın

Uçak kazasında bilgi hattı

Hollanda, İstanbul-Amsterdam seferini yaparken Schiphol havaalanına inişe geçtiği sırada kaza yapan "Tekirdağ" uçağındaki yakınlarıyla ilgili bilgi almak isteyenler için Türkçe bilgi hattı oluşturdu.

Hollanda Dışişleri Bakanlığının bir sözcüsü, yurt dışından Türkçe olarak bilgi almak isteyenlerin "00 31 23 567 63 78" veya "00 31 23 567 63 75" numaralı telefonları arayabileceklerini açıkladı.

Sözcü, Hollanda içinden yakınlarıyla ilgili bilgi almak isteyenlerin de "0900 1852" numaralı telefonu arayabileceklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem