Türklerin katilini böyle tebrik etti!

Operasyonu gerçekleştiren askeri birliğin Atlit'teki üssünü ziyaret eden Barak, baskını gerçekleştiren Shayetet 13 (Filo) birliğine müteşekkir olduklarını belirterek, "Buraya İsrail hükümeti adına size teşekkür etmek için geldim" dedi. Barak ayrıca askeri

Türklerin katilini böyle tebrik etti!

Operasyonu gerçekleştiren askeri birliğin Atlit'teki üssünü ziyaret eden Barak, baskını gerçekleştiren Shayetet 13 (Filo) birliğine müteşekkir olduklarını belirterek, "Buraya İsrail hükümeti adına size teşekkür etmek için geldim" dedi. Barak ayrıca askeri birliğin gemiye gerçekleştirilen operasyonda çok zor bir durumda kaldığını savundu.


İsrail Savunma Bakanı "Zor şartlar altında operasyon gerçekleştirdiniz ve filonun Gazze'ye ulaşmasını engellediniz. Bir dahaki sefere gerekli derslerin çıkarılması için buradaki komutanların operasyonu sorgulayacağına inanıyorum.
Askeri birliğe helikopterle gelen Barak'a İsrail Generlkurmay Başkanı Gabi Ashkenazi Deniz Kuvvetleri Komutanı Eli Marom eşlik etti. Barak operasyona katılan askerlerle de tek tek görüştü.


Barak ve İsrailli komutanlar, burada operasyona katılan askerleri sorgulayacak. İsrail hükümeti de askerlerin ifadelerine göre uluslar arası bir soruşturma taleplerine nasıl cevap vereceğini değerlendirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem