Türkiye'yi temsil edene bakın!

Eski Trabzonsporlu futbolcu Zokora'ya ırkçı söylemde bulunduğu için tekip alan Emre Belözoğlu, davetli olduğu "Barış için Dinlerarası Maç" organizasyonu için Vatikan'a gitti.Papa'nın konuşmasını takip eden ve kendisiyle el sıkışan futbolcular arasında yer

Türkiye'yi temsil edene bakın!

Eski Trabzonsporlu futbolcu Zokora'ya ırkçı söylemde bulunduğu için tekip alan Emre Belözoğlu, davetli olduğu "Barış için Dinlerarası Maç" organizasyonu için Vatikan'a gitti.

Papa'nın konuşmasını takip eden ve kendisiyle el sıkışan futbolcular arasında yer alan Belözoğlu, çıkışta Türk gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gelirinin, Arjantin'in başkenti Buenos Airesli binlerce bebek ve çocuğun faydalanacağı bir okul ağı projesinde kullanılacak maç için Belözoğlu, "Güzel bir davet. Çok güzel bir organizasyon. Bizim için burada olmak büyük bir onur. Ülkemizi temsilen buradayız. Elimizden geldiğince burada dünyadaki barış adına bir şeyler yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

"Dünyada son dönemde yaşananlar ortada" diyen 34 yaşındaki milli futbolcu, "Eski takım kaptanım Javier Zanetti de böyle bir organizasyona öncülük etti ve beni davet etti, bize gelmek düşüyordu. Beni böyle bir organizasyona davet eden herkese tekrar teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem