Türkiye'ye Tanıtım Kampanyası

Tanıtma Genel Müdürü Özgür Özaslan, 2008 reklam ve tanıtım faaliyetlerinin çalışmalarına başladıklarını, gelecek yıl İstanbul ve Antalya gibi destinasyonlar ile turizm türleri için ''özel tanıtım kampanyaları'' hazırlayacaklarını söyledi.Türkiye'nin deniz

Türkiye'ye Tanıtım Kampanyası

Tanıtma Genel Müdürü Özgür Özaslan, 2008 reklam ve tanıtım faaliyetlerinin çalışmalarına başladıklarını, gelecek yıl İstanbul ve Antalya gibi destinasyonlar ile turizm türleri için ''özel tanıtım kampanyaları'' hazırlayacaklarını söyledi.

Türkiye'nin deniz-kum-güneş turizmi zenginliği yanı sıra 13 büyük uygarlık ile 3 büyük dinin eserleriyle kültür ve inanç turizmi, doğal yapısı ve coğrafyasıyla alternatif turizm türlerinde vazgeçilmez ülkelerden biri olduğunu anlatan Özaslan, 2008 tanıtım kampanyasında bu unsurlara ağırlık vereceklerini kaydetti.

Özaslan, 2008 tanıtımında özellikle İstanbul, Kapadokya, Antalya, Pamukkale, Efes, Nemrut, Karadeniz Bölgesi, Ege kıyıları ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu destinasyonları ile golf, yatçılık, kongre ve şehir turizmi gibi niş turizm ürünlerinin ele alınacağını bildirdi.

İstanbul'un gelecek yıl genel Türkiye görselleri yanında özel reklam kampanyası ile tanıtılacağını anlatan Özaslan, ''Kampanyada İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle işbirliği yapılarak, ''en az 5-6 farklı İstanbul'' anlatılacak. Yeme-içme, alışveriş ile tarih ve kültür turizminden sanat ve eğlence mekanlarına kadar İstanbul'un her yönü sunulacak'' dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem