Türkiye'nin Siyasi Liderleri Ramazan Bayramı'nı Farklı Şehirlerde Karşılayacak

Türkiye'deki siyasi liderler Ramazan Bayramı'nı çeşitli şehirlerde geçirecek. Erdoğan ailesiyle Ankara dışında olacak, Kurtulmuş İstanbul'da, Özel Manisa'da. Bahçeli ve Akşener Ankara'da, Erbakan İstanbul'da, İnce Yalova'da bayramı kutlayacak.

Türkiye'nin Siyasi Liderleri Ramazan Bayramı'nı Farklı Şehirlerde Karşılayacak

Türkiye'de siyasi liderler, Ramazan Bayramı'nı farklı şehirlerde karşılayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi bir program yapmayarak bayramı ailesiyle birlikte Ankara dışında geçirecek. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş İstanbul'da olacak, CHP'nin lideri Özgür Özel ise bayramı Manisa'da aile ortamında kutlayacak.

MHP lideri Devlet Bahçeli, bayram süresince başkent Ankara'da kalırken, İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu da bayramı Ankara'da geçirecekler. Yeniden Refah Partisi'nin lideri Fatih Erbakan İstanbul'da olacak.

Bölgesel ve küçük partilerden DEM Parti Eş Başkanı Tülay Hatimoğulları Adana'da, Tuncer Bakırhan Ankara'da, BBP lideri Mustafa Destici ise Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde ve ardından Ankara'da olacak. DSP lideri Önder Aksakal İzmir'e, Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal Afyonkarahisar'a gidecek.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, bayramı Yalova'nın Elmacık köyünde geçirirken, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu İstanbul'da, DEVA Partisi lideri Ali Babacan ise Ankara'da olacak. HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu, bayramın ilk gününü Ankara'da, diğer günleri ise Diyarbakır ve Batman'da geçirecek. Bu programlar, Türkiye'nin siyasi liderlerinin bayramı nasıl ve nerede geçireceklerini gösteriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem