Türkiye'de yas ilan edildi...

Suudi arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz el-Suud'un  vefatı sebebiyle yarın bir günlük milli yas ilan edildiği bildirildi. Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Suudi  Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz el-Suud'un vefatı sebeb

Türkiye'de yas ilan edildi...
Suudi arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz el-Suud'un  vefatı sebebiyle yarın bir günlük milli yas ilan edildiği bildirildi.
 
Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Suudi  Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz el-Suud'un vefatı sebebiyle 24 Ocak'ta bir  günlük milli yas ilan edilmiştir. Bu vesile ile merhum Kral Majesteleri Abdullah  bin Abdulaziz el-Suud'a Yüce Allah'tan rahmet diliyor, kardeş Suudi Arabistan  halkı ile Arap ve İslam Alemi'ne taziyelerimizi iletiyoruz" ifadelerine yer  verildi.
 
Yas alameti olarak yarın tüm yurtta ve dış temsilciliklerde  bayrakların yarıya indirileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem