Türkiye terör örgütlerine silah satıyor mu?

Milli Savunma Bakanlığı, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunun (MKEK) terör örgütlerine mühimmat sattığına ilişkin haberin tamamen gerçek dışı olduğunu bildirdi.Milli Savunma Bakanlığı Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada,  dün ve bugün tarihli

Türkiye terör örgütlerine silah satıyor mu?

Milli Savunma Bakanlığı, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunun (MKEK) terör örgütlerine mühimmat sattığına ilişkin haberin tamamen gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada,  dün ve bugün tarihli bazı yazılı basında, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunun terör örgütlerine mühimmat sattığına ilişkin haberlerin yer aldığı belirtildi.

Açıklamada, ''Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumunun bu türlü bir satışı söz konusu değildir. Haberler tamamen gerçek dışıdır'' bilgisi verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem