Türkiye şehitlerine ağladı!

Gölcük Deniz Üssü'ndeki görevlerinden, bağlı oldukları Erdek'te demirli 'TCG Ayvalık' mayın avlama gemisine giderken önceki gece geçirdikleri trafik kazasında şehit olan 6 asker için dün Donanma Komutanlığı'nın Gölcük Deniz Üssü'ndeki Poyraz Limanı'nda tö

Türkiye şehitlerine ağladı!

Gölcük Deniz Üssü'ndeki görevlerinden, bağlı oldukları Erdek'te demirli 'TCG Ayvalık' mayın avlama gemisine giderken önceki gece geçirdikleri trafik kazasında şehit olan 6 asker için dün Donanma Komutanlığı'nın Gölcük Deniz Üssü'ndeki Poyraz Limanı'nda tören düzenlendi.

Asker Hastanesi Morgu'ndan alınan Deniz Kıdemli Yüzbaşı Murat Kaya (35), Deniz Yüzbaşı Volkan Aşkın Reyşen, Deniz Teğmen Çağlar Alkaç (25), Astsubay Murat Korkmaz (39), Astsubay Cüneyt Kabakçı (32) ile Astsubay Ulaş Öner'e (25) ait cenazeler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze nakil araçlarıyla tören alanına taşındı. Gazetecilerin alınmadığı törene, şehit yakınları ile Donanma Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit, Muharebe Hizmet Destek Eğitim Komutanı Korgeneral Galip Mendi, Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir ve çok sayıda subay ve astsubay katıldı. Törenin ardından Yüzbaşı Volkan Aşkın Reyşen, Yüzbaşı Murat Kaya ve Astsubay Cüneyt Kabakçı'nın cenazeleri İstanbul'a, Teğmen Çağlar Alkaç Bandırma'ya, Astsubay Murat Korkmaz Eskişehir'in Sivrihisar İlçesi'ne, Astsubay Ulaş Öner Isparta'nın Gelendost İlçesi'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem