Türk Polis'ine Uluslararası Övgü

Suç aydınlatma oranlarını değerlendiren Interpol, Türkiye'nin yüzde 61.71 oranla AB ülkeleri dahil birçok ülkeden daha başarılı bir düzeyde olduğunu tespit etti.Emniyet Genel Müdürlüğü'nce hazırlanan "Suçla Mücadele Raporu" ise başarıyı gözler önüne serdi

Türk Polis'ine Uluslararası  Övgü

Suç aydınlatma oranlarını değerlendiren Interpol, Türkiye'nin yüzde 61.71 oranla AB ülkeleri dahil birçok ülkeden daha başarılı bir düzeyde olduğunu tespit etti.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nce hazırlanan "Suçla Mücadele Raporu" ise başarıyı gözler önüne serdi. Asayiş, terör ve çete olaylarında büyük bir azalma olduğu ortaya çıktı.

Çocuk pornosuyla mücadeleye hız verilmesinin ardından olay sayısında yüzde 22, tutuklu kişi sayısında ise yüzde 71 artış sağladı. Ayrıca "Kadına karşı şiddetin önlenmesinde polisin rolü ve uygulanacak prosedürler eğitim projesi" kapsamında 88 eğitimci öğrenimlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem