Türk Hackerlerinden İsrail'e saldırı

İstanbul'dan Gazze'ye yardım için yola çıkan Mavi Marmara gemisinin İsrail askerleri tarafından kuşatılması sonucu çok sayıda insanın ölmesinin ardından bir Türk hacker grubu da İsrail devlet şirket ve banka sitelerini hedef alarak saldırılar gerçekleştir

Türk Hackerlerinden İsrail'e saldırı

İstanbul'dan Gazze'ye yardım için yola çıkan Mavi Marmara gemisinin İsrail askerleri tarafından kuşatılması sonucu çok sayıda insanın ölmesinin ardından bir Türk hacker grubu da İsrail devlet şirket ve banka sitelerini hedef alarak saldırılar gerçekleştirdi.

Çok sayıda İsrail sitesini hedef alan Türk hackerlar, çökerttiği sitelere bıraktığı mesajlarla İsrail'i kınadı ve eylemlerinin devam edeceğini belirtti. İsrail'e büyük çapta maddi zarar verildiğini bildiren hackerlar, yapılan saldırılarda çok sayıda kamu ve devlet sitelerinin yanı sıra dünyaca ünlü İsrail markalarının web sitelerinin de zarar gördüğü ve işlem yapılamadığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler