Türk Gemisinde Batma Tehlikesi

Rusya'nın Soçhi kenti açıklarında bu sabaha karşı yanmaya başlayan 'Boztepe' isimli Türk Ro-Ro Gemisi'ndeki yangının sürdüğü ve yangının devam etmesi durumunda geminin batma tehlikesi bulunduğu bildirildi.Edinilen bilgiye göre, Trabzon'dan Soçhi'ye sefer

Türk Gemisinde Batma Tehlikesi

Rusya'nın Soçhi kenti açıklarında bu sabaha karşı yanmaya başlayan 'Boztepe' isimli Türk Ro-Ro Gemisi'ndeki yangının sürdüğü ve yangının devam etmesi durumunda geminin batma tehlikesi bulunduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon'dan Soçhi'ye sefer yapan 'Boztepe' isimli Ro Ro Gemisi'nin Sochi Limanı'na yanaştığı sırada TIR'ların bulunduğu bölümde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangının farkedilmesinin hemen ardından gemi personeli yangına müdahale ederken, bunda başarılı olamadı. Gemide bulunan '21 kişilik mürettebat ve 9 yolcu güvenli bir şekilde tahliye edilirken, limana bir kilometre kala yanmaya başlayan gemiye 7 yangın söndürme gemisi müdahale etti. Ancak başarılı olunamayınca yanan Boztepe Gemisi limana girişi engellediği için gemi kurtarma ekipleri tarafından 15 kilometre açığa çekildi.

Yaş meyve yüklü 26 TIR ve 7 lüks cipin bulunduğu Boztepe Gemisi'ndeki yangının müdahalelere rağmen devam ettiği, yangının bu şekilde sürmesi halinde geminin batma tehlikesinin bulunduğu bildirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem