Türk Bayrağı'nı böyle yaktılar

Başbakan Erdoğan'ın Atina ziyareti imzalanan anlaşmalar ve liderlerin görüşmeleri açısından olumlu geçiyor ancak sokakta küçük de olsa protestolar vardı.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan ziyaretini sürdürürken, Atina sokakları da Yunan aşırıların g

Türk Bayrağı'nı böyle yaktılar

Başbakan Erdoğan'ın Atina ziyareti imzalanan anlaşmalar ve liderlerin görüşmeleri açısından olumlu geçiyor ancak sokakta küçük de olsa protestolar vardı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan ziyaretini sürdürürken, Atina sokakları da Yunan aşırıların gösterilerine sahne oldu. Göstericiler Türk Bayrağı yaktı.

Yunanistan Ulusal Partisi'nin organize ettiği protestoya yüzlerce protestocu katıldı. Erdoğan'ın ziyaretini protesto eden göstericiler, "Ege Denizi Yunan denizidir" Yazılı pankartlar taşıdı, Türk Bayrağı'nı yaktı.

turk_bayragi_1.jpg

Bölgede yoğun güvenlik önlemleri alan Yunanistan polisi, daha sonra yürüyüşe geçen protestocu gruplara müdahale etti, olayların büyümesini önledi.

Gösterilere, yaklaşık 450 kişi katıldı. Katılımcılar arasında, Kürtler de vardı. Protesto gösterileri için Atina polisi, geniş güvenlik önlemleri aldı.

Yunan polisi, Türkiye karşıtı sloganlar atan grubu kontrol altına alabilmek için göz yaşartıcı gaz kullandı. Göstericiler bir süre sonra dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem