Turiste Tecavüz İddiası

Antalya'da Norveçli bir turist tecavüze uğradığını öne sürerek polise başvurduANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde Norveçli turist 19 yaşındaki M.B., gittiği barın tuvaletinde tecavüze uğradığını iddia edip polise şikayette bulundu. Hastanede yapılan sağlık kont

Turiste Tecavüz İddiası

Antalya'da Norveçli bir turist tecavüze uğradığını öne sürerek polise başvurdu

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde Norveçli turist 19 yaşındaki M.B., gittiği barın tuvaletinde tecavüze uğradığını iddia edip polise şikayette bulundu. Hastanede yapılan sağlık kontrolünde, turist kızda herhangi bir tecavüz bulgusuna rastlanmadı.

Alanya'nın İskele Caddesi'nde dün gece Norveç'ten birlikte geldiği arkadaşlarıyla bir bara eğlenmeye giden M.B., sabah saatlerinde kaldıkları otele döndü. Norveçli kız, öğle saatlerinde ise arkadaşları ve rehberleri ile birlikte Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, eğlendikleri barın tuvaletinde 2 kişinin tecavüzüne uğradığını iddia edip şikayetçi oldu.

Polise verdiği ifadesinde, “İki kişi tarafından zorla barın tuvaletine götürüldüm. Tanımadığım erkeklerden biri beni tuttu, diğeri de tecavüz etti'' diyen turist kız, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Alanya Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Yapılan tetkiklerde, Norveçli turist M.B.'de herhangi bir tecavüz bulgusuna rastlanmadı. İfadesine başvurulan bar işletmecileri de tecavüz olayını doğrulamadı.

Norveçli turistin, sigortadan para alabilmek için tecavüz edildiği yönünde yalan söylemiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem