Tulum Hayri Hayatını Kaybetti

Gürdap, Pendik Uydukent'te oturduğu evde fenalaşınca ambulans çağrıldı. Bir süre sonra gelen sağlık görevlileri, Cem Gürdap'ın hayatını kaybettiğini belirledi.Oğlu Atakan Gürdap, kalp rahatsızlığı bulunan babasının, beyin kanaması geçirerek öldüğünü söyle

Tulum Hayri Hayatını Kaybetti

Gürdap, Pendik Uydukent'te oturduğu evde fenalaşınca ambulans çağrıldı. Bir süre sonra gelen sağlık görevlileri, Cem Gürdap'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Oğlu Atakan Gürdap, kalp rahatsızlığı bulunan babasının, beyin kanaması geçirerek öldüğünü söyledi. Evli ve 7 çocuk babası olan "Tulum Hayri", Marmara Depreminde Gölcük'teki evinin enkazından 9 saat sonra kurtarılmış bir süre ailesiyle çadırda yaşamıştı.

Depremde evini kaybeden, çalıştığı benzin istasyonu yıkılınca işsiz kalan Gürdap'ın cenazesi bugün öğle vakti Pendik Çarşı Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Yeni Şeyhli Mezarlığı'na defnedilecek.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler