Tuğba'yı En Çok Dostları Üzdü

Yaşar Öz'ün çetesine yardım ve yataklık suçundan tutuklanan ve İstanbul Paşakapısı Kadın Cezaevi'nde kalan manken Tuğba Özay'ı en çok dostlarının vefasızlığının üzdüğü öğrenildi.     Tuğba Özay, 3 gün gözaltında kaldıktan sonra adliyeye çıkarılırken menaj

Tuğba'yı En Çok Dostları Üzdü

Yaşar Öz'ün çetesine yardım ve yataklık suçundan tutuklanan ve İstanbul Paşakapısı Kadın Cezaevi'nde kalan manken Tuğba Özay'ı en çok dostlarının vefasızlığının üzdüğü öğrenildi.
     

Tuğba Özay, 3 gün gözaltında kaldıktan sonra adliyeye çıkarılırken menajeri Kadir Şen'e "Beni arayan oldu mu?" diye sordu. Menajeri "Hayır" deyince Tuğba gözyaşlarına boğuldu. Tuğba bu konuşma sırasında "Alacağın olsun Ece" diyerek bir zamanlar yanından ayırmadığı ve şöhret olmasını sağladığı Ece Gürsel'e sitem etti.
     
     GECE BOYUNCA AĞLADI

Paşakapısı Kadın Kapalı Cezaevi'ne konulan manken Tuğba Özay, geceyi ağlayarak ve bir şey yemeden geçirdi.
     

Akşam yemeğine yetişemediği için yemek yiyemeyen Özay'ın, peynir, zeytin, ekmek, domates ve salatalıktan oluşan sabah kahvaltısını da almadığı, sadece bir bardak çay içtiği öğrenildi.
     

 Poliste geçirdiği sinir krizi sonucu sakinleştirici hap verilen Özay'ın bu ilaçlarına cezaevi revirindeki doktorlar tarafından el konuldu. Özay'ın ilaçları doktorunun tavsiyesi doğrultusunda revir görevlileri tarafından verilecek. Özay, psikolog Yücel Sözer kontrolünde ortama alıştırılacak.
     
     'Rahatsız, gelemeyecek'

Tuğba Özal hapse girmeseydi önceki akşam İznik'te bir otelin diskosunda DJ'lik yapacaktı.
     

Organizatörler Tuğba Özay'ın açılışa gelemeyeceğini belediye hoparlörlerinden "Tuğba Özay, rahatsızlandığı için programa gelemeyecek" sözleriyle duyurdu. Hoparlörlerden bu anons yapılırken, televizyonlarda Tuğba Özay'ın kelepçeyle hapse gönderilirken çekilmiş görüntüleri yayınlanıyordu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem