Tuğba'yı Bilge Savunacak

İki kadın gardiyan eşliğinde yapılan görüşmede Özay, uzun süre, arkadaşı Öztürk'e sarıldı. Yaklaşık yarım saat süren görüşmede Özay, yaşadığı olayları anlattı ve suçsuz olduğunu söyledi. Bilge Öztürk, tutukluluğuna yapılan itirazın reddedilmesi nedeniyle

Tuğba'yı Bilge Savunacak

İki kadın gardiyan eşliğinde yapılan görüşmede Özay, uzun süre, arkadaşı Öztürk'e sarıldı. Yaklaşık yarım saat süren görüşmede Özay, yaşadığı olayları anlattı ve suçsuz olduğunu söyledi. Bilge Öztürk, tutukluluğuna yapılan itirazın reddedilmesi nedeniyle zor günler geçiren Tuğba Özay'dan üzülmemesi ve güçlü olmasını isteyerek, en kısa zamanda kendisini çıkarmaya çalışacaklarını ifade etti.

Özay, vekaletini verdiği Bilge Öztürk'e, "Beni savunacak olmana çok memnun oldum. Şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Tarkan'a da çok selam söyle" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler