Tuğba'nın Babası da Gözaltında

Geçtiğimiz günlerde tutuklanarak Paşakapı Cezaevi'ne konulan manken Tuğba Özay'ın babası İlhan Özay, askerlik yapmaktan kaçtığı gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alındı. Elleri kelepçeli olarak adliyeye getirilen baba Özay, Kadıköy Askerlik Şubesi'n

Tuğba'nın Babası da Gözaltında

Geçtiğimiz günlerde tutuklanarak Paşakapı Cezaevi'ne konulan manken Tuğba Özay'ın babası İlhan Özay, askerlik yapmaktan kaçtığı gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alındı. Elleri kelepçeli olarak adliyeye getirilen baba Özay, Kadıköy Askerlik Şubesi'ne götürüldü.

Askerlik yapmadığ için uzun süreden bu yana polis tarafından aranan İlhan Özay, dün gece Kadıköy Göztepe'deki evinde gözaltına alındı. Baba Özay, Göztepe Polis Merkezi'ne götürülerek ifadesi alındı. Özay daha sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne götürüldü. Burada gazetecilerin, "Asker kaçağı mısınız?" sorusuna, "Hayır, hayır asker kaçağı değilim. Askere gitmedim." diye yanıt verdi.

Elleri kelepçeli olan İlhan Özay, polis aracına bindirilerek hastaneden Kadıköy Adliyesi'ne getirildi. Buradaki işlemleri yapılan Özay, daha sonra Kadıköy Askerlik Şubesi'ne götürüldü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler