Tuğba Tutuklanabilir

''Susurluk Davası'' hükümlüsü Yaşar Öz'ün de yakalandığı operasyon kapsamında gözaltına alınan ve aralarında manken Tuğba Özay'ın da bulunduğu 18 kişi tutuklanmaları istemiyle mahkemeye gönderildi.İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki iş

Tuğba Tutuklanabilir

''Susurluk Davası'' hükümlüsü Yaşar Öz'ün de yakalandığı operasyon kapsamında gözaltına alınan ve aralarında manken Tuğba Özay'ın da bulunduğu 18 kişi tutuklanmaları istemiyle mahkemeye gönderildi.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine gönderilen manken Tuğba Özay ve diğer 20 kişi, Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulandı.

Savcıya ifade veren Tuğba Özay ile diğer 17 kişi çeşitli suçlardan tutuklanmaları istemiyle mahkemeye gönderilirken, 3 kişi ifadelerinin alınmasının ardından savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Özay'ın, ''suç örgütüne yardım etmek'' suçundan mahkemeye gönderildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler