Tuğba Özay Teslim Oldu

Ünlü manken Tuğba Özay'ın sevgilisi Akın Büyükoğlu'nun ayrılma isteğini kabul etmemesi ve ünlü mankeni azarlaması sonrası Abdülcebbar Kibaroğlu'ndan yardım istediği ileri sürülmüştü.Bunun üzerine Kibaroğlu'nun da emekli emniyet müdürü M.G. ile birlikte Ak

Tuğba Özay Teslim Oldu

Ünlü manken Tuğba Özay'ın sevgilisi Akın Büyükoğlu'nun ayrılma isteğini kabul etmemesi ve ünlü mankeni azarlaması sonrası Abdülcebbar Kibaroğlu'ndan yardım istediği ileri sürülmüştü.

Bunun üzerine Kibaroğlu'nun da emekli emniyet müdürü M.G. ile birlikte Akmerkez'e geldiği, Kibaroğlu ile Büyükoğlu arasında çıkan tartışmanın ardından 1 kişi yaralandığı iddia edilmişti.

Yaşar Öz'ün Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonu sonucu adamları ve bayan arkadaşıyla gözaltına alınmasının ardından, Öz'le telefon görüşmesi yaptığı belirtilen Tuğba Özay, sabah saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu.

Ünlü mankenin Akmerkez'de 1 kişinin yaralandığı çatışmaya sebep olduğu öne sürülürken, Özay kendi isteğiyle teslim olduğunu belirterek, "Kimsenin kaçtığı yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler