Tuğba Beni 8 Kez Aradı

Yaşar Öz, sevgilisinden ayrılmak isteyen Özay'ın yardım için 8 kez aradığını söyleyip, "Onu geri çevirdim" dedi..Rulet Operasyonu kapsamında tutuklanarak Paşakapısı Cezaevi'ne konan manken Tuğba Özay'ın, sevgilisi Akın Büyükoğlu'ndan ayrılmak için yardım

Tuğba Beni 8 Kez Aradı


Yaşar Öz, sevgilisinden ayrılmak isteyen Özay'ın yardım için 8 kez aradığını söyleyip, "Onu geri çevirdim" dedi..

Rulet Operasyonu kapsamında tutuklanarak Paşakapısı Cezaevi'ne konan manken Tuğba Özay'ın, sevgilisi Akın Büyükoğlu'ndan ayrılmak için yardım istediği iddia edilen Yaşar Öz'ü sekiz kez aradığı ortaya çıktı. İstanbul Organize Şuçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyon kapsamında yaptığı teknik takipte, ünlü mankenin Yaşar Öz ile telefonla görüştüğü ortaya çıkmıştı. Bu konuyla ilgili polise ifade veren Yaşar Öz'ün, manken Özay'ın kendisini aradığını doğrulayarak, şöyle dediği belirtildi: "Özay, beni tam sekiz defa aradı. Telefonumu yedi arayışında da açmadım. Ancak ısrarla arayınca sekizinci aramasında açtım. Kendisi bana sevgilisi ile ilgili sorunları olduğunu anlattı. Bende ona 'Sana bu konuda yardımcı olamam' dedim. Özay olayı tamamen dışımda gelişti. Ben ona yardımcı olamayacağımı söyleyince, o da Abdülcabbar Kibaroğlu'na gitmiş."

KAÇAK KUMARHANEM YOK
İfadesinde, kaçak kumarhane işletmediğini de söyleyen Öz, "Ama, akrabalarım Sinan Öz ve Turgut Özyıldırım maalesef kaçak kumarhane işletiyor" diye konuştu. Öz'ün ifadesinde Kıbrıs'ta ki legal kumarhanesini tekrar açmak için resmi başvuruları yaptığını söylediği de öğrenildi.

Sabah

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler