TÜFAD'tan antrenörlere müjde!

Türkiye Futbol Antrenörleri derneği  (TÜFAD) Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban Ankara ve İstanbul’da birçok ziyaretlerde bulunarak Trabzon’a döndü.Balaban  ziyaretlerle ilgili olarak şunları söyledi;FUTBOL ANTRTENÖRLERİ KURSLARI KONUSUNDA TALİMATLAR K

TÜFAD'tan antrenörlere müjde!

Türkiye Futbol Antrenörleri derneği  (TÜFAD) Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban Ankara ve İstanbul’da birçok ziyaretlerde bulunarak Trabzon’a döndü.

Balaban  ziyaretlerle ilgili olarak şunları söyledi;

FUTBOL ANTRTENÖRLERİ KURSLARI KONUSUNDA TALİMATLAR KONUSUNDA PROJELERİMİZİ SUNDUK

Bilindiği gibi özellikle TFF C den gelerek UEFA B ye müracaat eden üye antrenörlerimizin TFF nin bugünkü talimatlara göre kursa gitmeleri çok zor.

Bu konuda Türkiye Futbol Direktörü Sayın Fatih Terim hocamızı Levent’teki ofisine giderek  düşünce ve projelerimizi anlattık . Milli takımlar yardımcı antrenörü Hamza Hamzaoğlu ile bu konuyu çözebilmek için görüşmelerimiz oldu. Görüşme sonrası Hamza Hamzaoğlu  bize olumlu yönde görüş aktardı..

BAŞBAKANIMIZIN İSTANBULDAKİ DANIŞMANI TRABZONLU

Başbakanımızın İstanbul’daki danışmanı Trabzonlu Maçkalı hemşerimiz Cemal Kamacı’nın oğlu Mustafa Kamacı’yı Fatih Tekke hocamız ile ziyaret ederek, TÜFAD ve ülke futbolu ile ilgili  Başbakanımıza iletilmek üzere dosya sunduk. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra görüşme randevusunu ilettik

BU ŞEHRİN DEĞERLERİNDEN DEVLET PERSONEL BAŞKANI İLE GURURLANDIK

Sayın Mehmet Ali Şahin’in Spor Bakanlığı döneminde Yavuz Selim Sahasını yenilenmesi çalışmaları sırasında Derneğimizi ziyareti esnasında tanıştığımız Spor Bakanlığı, Adalet Bakanlığı müsteşarlığı ve TBMM Genel Sekreterliği gibi önemli makamlarda görev yaptıktan sonra Devlet Personel Başkanlığı gibi çok önemli bir göreve atanan hemşerimiz Sayın Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu makamında ziyaret ettik  TÜFAD üyesi olan Devlet Memuru antrenörlerimiz için kendisinden nasıl bir yardım alabiliriz konusunda görüşmelerimiz oldu.

basliksiz-2.20140711143320.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem