TÜFAD, Gümüşhane etkinliklerinde

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban Gümüşhane ilinin 94. kurtuluş yıl dönümü etkinliklerine katıldı. Etkinliklerde Gümüşhane Valisi Dr.Yusuf Mayda ve Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı ile birlikte olan t

TÜFAD, Gümüşhane etkinliklerinde

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban Gümüşhane ilinin 94. kurtuluş yıl dönümü etkinliklerine katıldı. Etkinliklerde Gümüşhane Valisi Dr.Yusuf Mayda ve Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı ile birlikte olan turnuvanın başlama vuruşunu yapan Balaban, 3.cüsü düzenlenen Kurumlar arası futbol turnuvasının açılış töreninde TFF Trabzon bölge antrenörü F.Serkan Albayrak’la birlikte birer konuşma yaptılar.

Konuşmasında Gümüşhane’nin 94.kuruluş yıl dönümünün öneminden bahseden Balaban, Gümüşhane futbol antrenörlerinin TÜFAD Trabzon şubesine kayıtlı olmasından dolayı Gümüşhane ile sportif anlamda ortak görevlerinin olduğunun bilinmesini isteriz dedi.

Gümüşhane Valisini ve Belediye Başkanını Trabzon’a davet eden Balaban sözlerine şöyle devam etti. Trabzon kenti olarak Gümüşhane’ye komşu olmaktan çok , yıllardır  Gümüşhaneli hemşerilerimizle beraber Trabzon kentinde bir arada yaşamamızın yanı sıra artık bir aile olmuşuzdur.

Bize bu tarihi günde ilgi ve sıcaklıklarını esirgemeyen başta Gümüşhane Valimiz olmak üzere ,Belediye Başkanımıza ,Kurum amirlerine ,burada bulunan tüm siz  hemşerilerimize ,Futbol taban birliklerine ve Gümüşhane basınına konuk severliklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ederiz ifadesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem