TS'li yönetici başkan adayı

Aylardır siyaset dünyasına gireceği söylenen Trabzonspor Kulübü'nün eski yöneticilerinden Ekrem İmamoğlu CHP Beylikdüzü'nde başkan aday adayı oldu. Eşi Dilek Hanım ile saat 13:00'de Beylikdüzü CHP ilçe binasına gelen İmamoğlu'nu parti binası girişinde STK

TS'li yönetici başkan adayı

Aylardır siyaset dünyasına gireceği söylenen Trabzonspor Kulübü'nün eski yöneticilerinden Ekrem İmamoğlu CHP Beylikdüzü'nde başkan aday adayı oldu.


Eşi Dilek Hanım ile saat 13:00'de Beylikdüzü CHP ilçe binasına gelen İmamoğlu'nu parti binası girişinde STK mensupları, muhtar, esnaf, iş adamları, parti üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarından bir çok Beylikdüzülü hemşehrileri alkışlarla karşıladı. Çok sayıda basın mensubunun da hazır bulunduğu başvuru töreninde kalabalık nedeni ile zaman zaman izdiham yaşandı.

Başvuru töreninde bir konuşma yapan ilçe başkanı Yücel Aslıoğlu; Bölgemizin tanınmış iş adamlarından ve başarılı bir yöneticilerinden olan Ekrem İmamoğlu'nun partilerinden aday adayı olmasından memnuniyet duyduğunu belirtti.

İlçe Başkanının ardından kısa bir konuşma yapan Ekrem İmamoğlu ise şunları söyledi: Ailece 18 yıldır yaşadığımız ve pek çok hayalimizi gerçeğe dönüştürdüğümüz Beylikdüzü'nü hak ettiği yere taşıyabilmek ve benim dışımdaki pek çok insanın da ortak hayalini gerçekleştirmek için CHP'den Beylikdüzü Belediye başkan aday adayı olmuş bulunuyorum. Bölgeyi tanıyan bilen bir kardeşinizim. Sosyal Demokrasi'yi, paylaşımı temel ilke edinmiş bir parti olan Cumhuriyet Halk Partisi'nde bu ilkeler doğrultusunda çok kutsal bir göreve talip olduğumun da bilincindeyim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem