TSK'nın köstebeği astsubaymış

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden son aylarda sızdırılan bilgi, belge ve çeşitli ses ve görüntü kayıtlarıyla ilgili 'köstebek avı' ilk sonucunu verdi.Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan habere göre, Genelkurmay Başkanlığı'na atanmasının hemen öncesinde, Orgeneral

TSK'nın köstebeği astsubaymış

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden son aylarda sızdırılan bilgi, belge ve çeşitli ses ve görüntü kayıtlarıyla ilgili 'köstebek avı' ilk sonucunu verdi.

Hürriyet Gazetesi'nde yayınlanan habere göre, Genelkurmay Başkanlığı'na atanmasının hemen öncesinde, Orgeneral İlker Başbuğ'un Kudüs'te 'Ağlama Duvarı' önünde çekilmiş fotoğraflarını sızdıran astsubay yakalandı. Foto Film Dairesi'nde görevli, adı açıklanmayan astsubayın olası dış bağlantıları araştırılırken, gizlilik ve istihbaratla ilgili, yeni ve sıkı emirler gönderildi.

GENELKURMAY Başkanlığı, son aylarda meydana gelen dışarıya bilgi, belge ve ses kaydı sızdırılması olaylarının kaynağını bulmak amacıyla geniş kapsamlı bir 'Köstebek avı' başlattı. Bu sıcak istihbarat takibinde, Genelkurmay Başkanlığı'na atanması öncesinde, Orgeneral İlker Başbuğ'un, Kudüs'te Musevilerin kutsal ağlama duvarı önünde çekilmiş özel fotoğraflarını kasıtlı olarak dışarıya sızdıran askeri personel de tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem