TSK'dan Ergenekon açıklaması

Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ''un Başbakan Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Gül ile görüşmesinin ardından TSK'nın sitesinden bir açıklama geldi. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un sırasıyla Başbakan Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Gül ile yaptığı görüşmelerin ardınd

TSK'dan Ergenekon açıklaması

Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ''un Başbakan Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Gül ile görüşmesinin ardından TSK'nın sitesinden bir açıklama geldi.

Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un sırasıyla Başbakan Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Gül ile yaptığı görüşmelerin ardından TSK'nın sitesinden bir açıklama geldi.

"GÖRÜŞÜMÜZÜ BİLDİRDİK"
Genelkurmay'dan yapılan açıklama şöyle: Genelkurmay Başkanı bugün öğleden sonra yapmış olduğu görüşmelerde; özellikle dün yaşanan gelişmelerle ilgili görüş ve değerlendirmelerini, sırasıyla Sayın Başbakan ve Sayın Cumhurbaşkanı'na sunmuşlardır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem