TSK haberlerden rahatsız

Genelkurmay Başkanlığı Basın Bilgilendirmesi Toplantısı'nda konuşulanlardan bazı notlar:Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, bazı eski komutanların yaptığı açıklamalarla ilgili, ''Gerçek anlamda hiç kimseye tam yarar sağla

TSK haberlerden rahatsız

Genelkurmay Başkanlığı Basın Bilgilendirmesi Toplantısı'nda konuşulanlardan bazı notlar:

Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, bazı eski komutanların yaptığı açıklamalarla ilgili, ''Gerçek anlamda hiç kimseye tam yarar sağlamadığını düşündüğümüz bu şekildeki haberlerin ve yorumların medyada yer almasından Türk Silahlı Kuvvetleri olarak üzüntü ve rahatsızlık duyuyoruz'' dedi.

Gürak terörle mücadele konusunda ise : "Irak'ın terörle mücadelede daha aktif olmasını istiyoruz" dedi. Cizre saldırısıyla ilgili bilgiler de veren Tuğgeneral Gürak, saldırının 2 terörist tarafından düzenlendiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler