TSK bir değişikliğe imza attı

Terör örgütü PKK ile yapılan mücadele ve meydana gelen olayları resmi internet sitesinden "Terörle Mücadele" başlıkları altında duyuran Genelkurmay Başkanlığı, 3 gün önce bu bölümleri "Bölücü Terör Örgütüyle Mücadele" olarak değiştirdi. Genelkurmay Başkan

TSK bir değişikliğe imza attı
Terör örgütü PKK ile yapılan mücadele ve meydana gelen olayları resmi internet sitesinden "Terörle Mücadele" başlıkları altında duyuran Genelkurmay Başkanlığı, 3 gün önce bu bölümleri "Bölücü Terör Örgütüyle Mücadele" olarak değiştirdi.

Genelkurmay Başkanlığı, www.tsk.mil.tr resmi internet sitesinden, kurumla ilgili faaliyetlerinin yanı sıra son yıllarda terör örgütü PKK ile yapılan mücadeleleri, meydana gelen olayları ve yaşanan çatışmaları duyuruyor.

Günlük olaylar 'Terörle Mücadele', haftalık istatistikler 'Terörle Mücadele haftalık' linkleri altında veriliyordu. Ancak son 3 günden bu yana internet sitesinde terör örgütü ibaresinin önüne 'bölücü' kelimesi eklendi. Genelkurmay'ın sitesinden artık bilgiler, 'Bölücü Terör Örgütüyle Mücadele' başlıkları altında duyuruluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler