Travesti Çetesi Gözaltında

Zanlılar arasında, travesti, transeksüel ve eşcinsellerin kurduğu Gökkuşağı adı verilen derneğin, bir süre önce kredi alarak cinsiyetini değiştirip evlenen başkanı da bulunuyor.Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri fuhuş amaçlı çete kuran travest

Travesti Çetesi Gözaltında

Zanlılar arasında, travesti, transeksüel ve eşcinsellerin kurduğu Gökkuşağı adı verilen derneğin, bir süre önce kredi alarak cinsiyetini değiştirip evlenen başkanı da bulunuyor.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri fuhuş amaçlı çete kuran travesti ve transeksüellerden oluşan 26 kişiyi bugün evlerinde gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen zanlıların arasında kısa adı Gökkuşağı olan, Travestileri, Transeksüelleri, Gayleri ve Lezbiyenleri Koruma, Yardımlaşma, Kültürel Etkinlikleri Geliştirme Derneği'nin başkanı Öykü Evren dikkat çekti.

Adli Tıp Kurumu'nda doktor kontrolünden geçirilip sağlık raporu alınan zanlıların pazartesi günü, 'fuhuş amaçlı çete kurmak', 'çete üyesi olmak' suçlarından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Haber:MİLLİYET.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem