Trafik Canavarı 24 Can Aldı

Sivas'ın Kangal ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs ile meyve yüklü kamyonun çarpıştığı kazada ölenlerin sayısı 24'e yükseldi.Alınan bilgiye göre, kazada sıkışan cesetler, hurdaya dönen araçlardan güçlükle çıkarıldı.Sivil savunma ve polis ekipleri

Trafik Canavarı 24 Can Aldı

Sivas'ın Kangal ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs ile meyve yüklü kamyonun çarpıştığı kazada ölenlerin sayısı 24'e yükseldi.

Alınan bilgiye göre, kazada sıkışan cesetler, hurdaya dönen araçlardan güçlükle çıkarıldı.

Sivil savunma ve polis ekiplerinin yoğun çabalarıyla minibüsten çıkarılan ölü sayısının 24'e ulaştığı belirtildi.

Çıkarılan cesetler, otopsi yapılmak üzere Kangal Devlet Hastanesine kaldırıldı.Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan Malatya-Sivas kara yolunda ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Malatya-Sivas kara yolunun 38. kilometresi Alacahan beldesi Abdalboğan mevkinde Tokat'tan Diyarbakır'a meyve götüren ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 21 AV 266 plakalı kamyon ile karşı yönden gelen, fındık işçilerini taşıyan Mustafa Akgün yönetimindeki 02 J 6029 plakalı minibüs çarpışmıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem