Trabzon'un tarihi gün ışığına çıktı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2009 yılından itibaren Trabzon’un çok büyük bir hamle ile kabuğunun değiştiğini söyledi. Trabzon’daki kentsel dönüşümlerle çok önemli bir yüze kavuşacağını söyleyen Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Valisi

Trabzon'un tarihi gün ışığına çıktı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2009 yılından itibaren Trabzon’un çok büyük bir hamle ile kabuğunun değiştiğini söyledi. Trabzon’daki kentsel dönüşümlerle çok önemli bir yüze kavuşacağını söyleyen Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ile TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın büyük özverisi ile Ortahisar Projesi’nin hayata geçirileceğini belirterek, yapılan Özel  İdare’nin katkılarıyla 4 bin yıllık geçmişini ortaya çıkaracaktır” dedi.  Başkan Gümrükçüoğlu, Akyazı gibi dev bir projeye hazırlanıyor. Trabzon Türkiye’de 5625 metrelik bulvar yürüyüşü ile sağlıklı yaşamın büyük adımlarnı atıyor” dedi.  Yeni vakıf üniversiteleriyle şehrin bir eğitim merkezi olma yolunda adımlar atıldığına işaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon insanının ortak kimliği insan sevgisi ve uygarlıktır. Ama kültürün, edebiyatın, tiyatronun, sporun memleketi olan Trabzon bu insan sevgisi ve uygarlık sevdası ile yürümeye devam edecektir. Hükümetimizin ve Başbakanımızın yardım ve destekleriyle sanayide ve yatırımda bölgesel ve sektörel kalkınmada 4. Bölge olduğumuzu tekrar ifade etmek ve yatırım beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Trabzon ılıman iklimi, yaylası, sahili deniziyle karayolundan otoyolu vasıtasıyla denizden binlerce tonun geminin kapasitesini muhafaza etmesi ve havalimanı ile yatırımcılarını bekliyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem