Trabzon'u sanatçıdan "Lady Gaga" İsyanı

Apolas Lermi'den "lady gaga" İsyanı Trabzonlu sanatçıdan çarpıcı göndermeHaber61/haber servisiTrabzonlu ünlü sanatçı Apolas Lermi, Türkiye'de yaptığı özel şovla tartışma konusu olan dünyada tanınan Lady Gaga üzerinden kendisini ismi nedeniyle eleştirenler

Trabzon'u sanatçıdan  "Lady Gaga"  İsyanı

Apolas Lermi'den "lady gaga" İsyanı Trabzonlu sanatçıdan çarpıcı gönderme

Haber61/haber servisi

Trabzonlu ünlü sanatçı Apolas Lermi, Türkiye'de yaptığı özel şovla tartışma konusu olan dünyada tanınan Lady Gaga üzerinden kendisini ismi nedeniyle eleştirenlere imalı göndermede bulundu.

işte yayınladığı o çarpıcı mesaj;

Sen Apolas Lermi'nin ismine laf atarsın ama çocuğun Justin Bieber'le, Lady Gaga ile büyür. Sen Türkçe dışındaki şarkılardan korkup buna bölücülük dersin ama yetiştirdiğin nesil İngilizce aksanıyla yaşayıp Türkçe müzik dinlemez. Sen sürekli Türklükten, Türkçe'den bahsedersin ama çocuğun Burger King'den, Mc Donalds'tan çıkmaz. Sokakların yabancı mağaza isimlerinden geçilmez. Sen ticaret ve siyaset yaparken Allah'ın adını kullanırsın ama Allah'ın yarattığı canı alan kapitalizm öldürmek için seni kullanır. Sen cumhuriyet bayramlarında, devlet organizasyonlarında popçulara konser verdirirsin ama bu ülke için ölen insanların kaç tanesi pop müzik dinlerdi bilmezsin? Sen bu toprağın müziğini yapan Apolas Lermi'yi sahne isminden dolayı engellersin ama bize ait olmayan pop müziği yapan yabancı isimli müzisyenleri el üstünde tutarsın. Sen sürekli Batı'dan, çağdaşlıktan bahsedersin ama güneşin Doğu'dan doğmasına engel olamazsın. Sen ana dilde eğitimden korkarsın ama çocuğun İngilizce eğitim alsın diye milyarlar harcarsın. Sen sürekli halka inmekten bahsederek tribünlere oynarsın ama bu cahillikle asla halka çıkamayacağını bilmezsin.

Sen 10 bin yıllık kültürümüzü, kıyafetimizi, köyümüzü kapitalizme satarsın ve çocuğun yabancı marka elbiselerle Amerika'da yaşama hayali kurar. Biz ise tarih, toprak ve kültür sevgisiyle bunlara karşı çıktığımız için anarşist, terörist oluruz. Memleket özlemiyle gurbetlerde ölürüz. Senin nasıl bir yamyam olduğun anlatmakla bitmez ama insanlık için, vicdan için seni rahat bırakmayacağız bilesin."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem