Trabzonspor eski başkan yardımcısı ile Trabzon Milletvekili sosyal medyada birbirine girdi

Trabzonspor'un eski yöneticisi Nevzat Aydın ile AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora arasında sözlü tartışma yaşandı.

Trabzonspor eski başkan yardımcısı ile Trabzon Milletvekili sosyal medyada birbirine girdi

Haber61 - Haber Servisi / Trabzonspor'un eski yöneticisi Nevzat Aydın ile AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora arasında sosyal medyada tartışma yaşandı.

Yaklaşan genel seçim öncesi tartışmalar artarken, bu tartışamalara bir yenisi daha eklendi. Eski Trabzonspor yöneticisi ve iş adamı Nevzat Aydın ile AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora arasında Twitter üzerinden tartışma yaşandı.

Salih Cora, Twitter'da Kemal Kılıçdaroğlu'nu etiketleyerek, "Uyuşturucu baronlarının parasını ‘temiz para’ diye ülkemize getireceğini taahhüt eden adamın adıdır" şeklinde paylaşımda bulundu. Paylaşıma yanıt veren Nevzat Aydın, "Sayın milletvekilim bütün gün AKP hesaplarını ve hatta trollerini retweetlemekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Merak ettiğim ve bilmediğim için soruyorum Trabzon için ne yapıyorsunuz?" dedi.

Nevzat Aydın'ın söylemine yanıt veren Salih Cora, "Sn Başkanım,  Ben siyasetçiyim. Muhalefeti eleştirmem-iş insanı olarak-sizleri değil, rakiplerimizi rahatsız etsin. Bizi takip etmediğiniz için şehrimiz için ne yaptığımızı bilme imkanınız yoktur. Sadece bu dönem; Akyazı Stadı, Trabzon Ünv, Kanuni Bulvarı, Yeni Zigana yolu." diye karışılık verdi. Bunun üzerine Nevzat Aydın, "Salih Bey ben sizin Alpay Özalan’dan farkınız vardır diye umuyordum. Son günlerde beş para etmeyen trolleri bile retweetler oldunuz. Trabzon Üniversitesi’ni hiç duymadım ancak Akyazı Stadı için ne yaptığınızı merak ettim doğrusu" şeklinde yanıt verdi.

İkili arasında geçen diyalog şu şekilde;

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler