Trabzonlu oyuncunun hedefi büyük

Trabzon doğumlu Ahmet Varlı’nın tiyatro-dizi ve sinema sektöründe yıldızı parlamaya devam ediyor. Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümü mezunu olan Ahmet Varlı Doktorlar, Şeytan Pabucu(film), Öyle Bir geçer Zaman ki, Yerden Yüksek

Trabzonlu oyuncunun hedefi büyük

hacali-1.jpgTrabzon doğumlu Ahmet Varlı’nın tiyatro-dizi ve sinema sektöründe yıldızı parlamaya devam ediyor. Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümü mezunu olan Ahmet Varlı Doktorlar, Şeytan Pabucu(film), Öyle Bir geçer Zaman ki, Yerden Yüksek, Bu kalp Seni Unutur mu, Benim İçin Üzülme, Oflu Hoca’nın şifresinden sonra Yılanların Öcü dizisiyle sanatseverlerin beğenisini kazandı.

Yılanların Öcü dizisinde canlandırdığı “Haceli” karakteriyle büyük bir çıkış yapan Trabzonlu Ahmet Varlı haber61.net’e yaptığı açıklamada “Verdiğimiz mücadelenin karşılığını halkın beğenisiyle bu şekilde görmek elbette gurur verici.Hedefimiz elbette daha güzelini yapmak.Yaz döneminde Amerika’ya gidip oyunculuk noktasında üzerine ne katabiliriz kavgasını vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem